دانلود تحقیق بررسی اثر زانتان و كاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا
28 دی 1403 توسط sam mif
پروتئینهای سویا بهعنوان یک منبع پروتئینی گیاهی با ارزش در صنایع غذایی شناخته میشوند ایزوله پروتئین سویا به دلیل دارا بودن تمام اسیدهای آمینه ضروری و قابلیت هضم بالا، بهطور گستردهای در تولید محصولات غذایی مختلف استفاده میشود یکی از مشکلات رایج در استفاده از ایزوله پروتئین سویا، حلالیت پایین آن است که بر ویژگیهای بافتی و ساختاری محصولات غذایی
براي توضيحات بيشتر بر روي عنوان زير کليک کنيد
دانلود تحقیق بررسی اثر زانتان و كاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا
دانلود تحقیق بررسی اثر زانتان و كاراگینان بر خواص حلالیت ایزوله پروتئین سویا